Aivan järkyttävän hyviä...

1244144977_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

50 g hiivaa
150 g margariinia
5 dl vettä
1 tl suolaa
1 dl sokeria
vehnäjauhoja

Täyte:
200 g margariinia
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria

Leivo sopivan kiinteä (kuitenkin pehmeä) pullataikina ja anna nousta n. 40 minuuttia lämpimässä. Jaa tainika kahteen osaan ja kauli ensimmäinen osa suorakaiteen muotoiseksi. Levitä päälle 50 g pehmeää margariinia, käännä kaksinkerroin ja kauli uudelleen suorakaiteenmuotoiseksi. Levitä päälle taas 50 g pehmeää margariinia, 1/2 dl sokeria sekä 1/2 rkl vaniljasokeria. Kääri levy rullalle ja jaa 24 kehräksi. Pane kehrät paperivuokiin kohoamaan leivinliinalla peitettynä. Tee sama toiselle taikinan puoliskolle.
Anna kohota 30-40 minuuttia. Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia. Päälle voi vielä levittää tai pursottaa tomusokerikuorrutusta.